TRAINEN, dat is en blijft mijn hobby

Verkiezingen, dat betekent dat de telefoon gaat met de vraag of ik de training ‘omgaan met media’, ‘het schrijven van een speech’ nog geef, of wat de training ‘persoonlijke ontwikkeling’ nu eigenlijk inhoudt. Doe je ook een mediatraining voor de hele fractie? “Ja, deze training betekent ook dat de nieuwe fractieleden elkaar beter leren kennen. Elk fractielid voor de camera met de beoordeling van het optreden door de fractiegenoten. Leerzaam en veel plezier”, luidt dan mijn antwoord.

Verdraaid ik heb veel meer soorten trainingen gegeven, dat zijn er best veel. Gelukkig heb ik nu ‘iemand’ gevonden, die mijn trainingsarchief (vanaf 1994!) op orde wil brengen. De eerste twee trainingen zijn afgesproken. Interesse? Aarzel niet een mail te zenden aan post@pamevenhuis.com om samen uw de trainingsbehoefte te inventariseren. Heb er weer zin in (komt ook door de lente en het mooie weer trouwens!)